Aleyna Tilki Çocuk İçin Evlenirim Diyince Babasının Tepkisini Çekti!

Aleyna Tilki Çocuk İçin Evlenirim Diyince Babasının Tepkisini Çekti!

Aleyna Tilki'den gelen açıklama sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel olarak bizleri başka neler bekliyor? Çocuk için evlenebileceğini söylemesi herkesi şaşırttı. Bu açıklaması babasını bile kızdırmaya yetti.

Aleyna Tilki, evlilik ve çocuk konulu soruları yanıtladı. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren ünlü isim, oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Dikkat çeken ifadeler kullanması ise gündemdeki yerini aldı. Son zamanlara damgasını vuran Aleyna Tilki ile ilgili başka neler biliyoruz? Aleyna Tilki açıklamasıyla birlikte herkes şok üstüne şok yaşadı. Şimdi ise ne olacağı soruluyor.

Aleyna Tilki Herkesi Şaşırttı!

Aleyna Tilki,  yaptığı açıklamada “Birinin sürekli hayatıma ortak olması beni gerebilir. Özgürlüğümün kısıtlanmaya çalışılmasına büyük ayar olurum. Bu yüzden evliliğe önyargılıyım.” ifadesine yer verdi. Öte yandan “Ama kendi doğama inanılmaz derecede uygun olan bir ilişki yaşarsam, çocuk yapmak için evlenebilirim.” ifadesi de gündem oldu.

Babası Kızdı mı?

Babasının "çocuk yapmak için evlenebilirim" açıklamasına tepki gösterdiği iddia edildi. Sosyal medyada büyük tepki çeken bu durumla birlikte bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Son zamanlarına damgasını vuran Aleyna Tilki, yine gündem olmayı başardı.