Acun Ilıcalı Survivor 2023'e Katılacak Olan 4'cü Yarışmacıyı Açıkladı! Kadroda Kimler Var?

Acun Ilıcalı Survivor 2023'e Katılacak Olan 4'cü Yarışmacıyı Açıkladı! Kadroda Kimler Var?

Acun Ilıcalı, Survivor 2023'ün yeni ve dördüncü yarışmacısını Instagram üzerinden duyurdu! Survivor 2023'ün yeni ve dördüncü yarışmacısı kim oldu? Survivor 2023 dördüncü yarışmacısı ünlü bir şarkıcı oldu!

Survivor 2023 dördüncü yarışması resmi olarak netlik kazandı. Ünlüler takımına Murat Eken, Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in hemen arkasından ünlü bir şarkıcı daha dahil oldu.

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez yarışması olan Survivor 2023 için hazırlıklar şimdiden başladı bile. Büyük bir merak ile beklenen yarışmada ilk Survivor 2023 dördüncü yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı.

Instagram hesabı üzerinden Survivor 2023'ün dördüncü ismini açıklayan Acun Ilıcalı, "Sevgili Yusuf Güney, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" sözlerini ifade etti.

YUSUF GÜNEY KİM, KİMDİR?

"5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan Yusuf Güney, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2005 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı."

"O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi."