Acun Ilıcalı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Sevilen İsmini Survivor'a Dahil Etti!

Acun Ilıcalı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın Sevilen İsmini Survivor'a Dahil Etti!

Survivor 2023'e yeni bir isim daha dahil oldu! Survivor 2023'e eklenen isim kim oldu? Acun Ilıcalı yeni yarışmacı Murat Eken'i duyurdu! Acun Ilıcalıdan Murat Eken için net bir açıklama geldi! Murat Eken 2023 Survivor'a eklenen yeni isim oldu!

Son dakika haberi Türkiye'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor programının yarışmacıları resmi olarak açıklanmaya başladı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabında Berdan Mardini ve Ümit Erdim'den hemen sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın oyuncularından Murat Eken'in de Survivor'a katılacak olduğunu açıkladı.

Son dakika: "Survivor'da yarışmacılar kim?" sorusu izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, Survivor yeni sezonunda yarışacak olan Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in isimlerini duyurmuştu.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR PROGRAMINDA ADINI DUYURDU!

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen oyuncusu Murat Eken'in de Survivor'da yarışacağını resmi olarak duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden Survivor 2023 ile ilgili paylaşımlar yapmaya başlamış olan Acun Ilıcalı, yarışmacı kadrosunu duyurmaya devam etmekte. Daha önce Berdan Mardini ile Ümit Erdim'in adını açıklamış olan Ilıcalı, son yarışmacının Murat Eken olduğunu söyledi. "Sevgili Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna eklendi, başarılar dilerim" ifadelerini dile getirdi.

MURAT EKEN KİMDİR?

"Murat Eken 7 Ağustos 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Özel Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Politeknik Enstitüsü'ne başladı. 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar tiyatro bölümünde eğitim almaya başladı. Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği çeşitli oyun ve müzikallerde rol aldı. Şu an BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde yer almaktadır. Aynı zamanda da oyuncu Burcu Biricik ile kuzendir."