Ziraat Bankası 350 TL Bankkart Lira Kampanyasıyla Yeni Yılda Fırsatlar Kapınızda!

Ziraat Bankası 350 TL Bankkart Lira Kampanyasıyla Yeni Yılda Fırsatlar Kapınızda!

Ziraat Bankası'nın özel kampanyası ile yeni yılda avantajlı alışveriş fırsatları kaçmaz! 1-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, 350 TL bankkart lira kazanmak için tek seferde 3500 TL ve üzeri alışveriş yapın. Detaylar için Ziraat Bankası'nın resmi sitesini ziyaret edin

Ziraat Bankası, yeni yıla özel olarak başlattığı 350 TL bankkart lira kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 1 Ocak'ta başlayan ve 31 Ocak'a kadar devam edecek bu özel kampanya ile bankkart sahiplerine avantajlı alışveriş fırsatları sunuluyor. İşte detaylar ve kampanyadan nasıl yararlanabileceğiniz:

2023/06/05/para11.jpg

Ziraat Bankası 350 TL Bankkart Lira Kampanyası Detayları

Ziraat Bankası'nın duyurduğu kampanya, 1-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için ise Occasion mağazalarından veya www.occasion.com.tr adresinden tek seferde yapılacak 3500 TL ve üzeri alışverişlerde 350 TL bankkart lira kazanabilirsiniz.

Katılım Yöntemleri

350 TL bankkart lira kazanmak isteyenlerin, Bankkart Mobil’den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlamaları gerekiyor. SMS ile katılmak isteyenler için Ziraat Bankasına kayıtlı cep telefon numarasından 4757’ye OCCASION yazıp SMS gönderilebilir.

Kazanma Şartları

Bankkart lira kazanabilmek için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerektiği belirtiliyor. Bu sayede kazanılan bankkart liralar, 7 Şubat tarihinde kartlara yüklenecek ve 14 Mart tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan bankkart liralar 15 Mart tarihinde geri alınacak.

2023/06/05/para22.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar - Ocak 2024

Ocak ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanya, sadece bankkart lira fırsatlarıyla sınırlı değil. Ziraat Bankası, farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişlerde sunduğu indirimlerle de dikkat çekiyor.

Kampanyaların yanı sıra, Ziraat Bankası'nın şubat ayında gerçekleştireceği fırsatları öğrenmek ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler, resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler. Yeni yılda avantajlı alışverişin tadını Ziraat Bankası ile çıkarın!